Napomena: ovaj tekst je nastao još davne 2011. godine kao početak ovog bloga. To je vrijeme još vrlo kratkog staža Microsofta. Želim ga ostaviti na blogu više kao uspomenu na to vrijeme, ali i kao podsjetnik da je s vremena na vrijeme potrebno sjesti i napraviti pokoji novi članak za ovaj blog. Tako ga i shvatite.

Da, istina je, nekoliko sam puta započeo sa svojim blogom. I da, istina je, svaki je put do sada završio – bezuspješno. Po čemu je ovaj put drukčiji? Ne znam, no trudit ću se da bude drukčiji, tj. da budem ažurniji član ove velike online zajednice. Dakle – let’s start from scratch!

O čemu ću pisati? Pa iz samog naslova je jasno – fokus će biti na računarstvu u oblaku, većinom s developerskog ili po hrvatskome razvojno-inženjerskog gledišta. Bavit ću se i drugim tehnologijama, poput HTML-a 5, Silverlighta, općenitog .neta, vjerojatno u nešto manjem obimu. Na blogu ćete moći pronaći i informacije o događajima koje ćemo raditi,a vezani su uz nove tehnologije. S vremenom ću ovdje objavljivati i prezentacije,demoe i slične materijale s predavanja koja budem držao. Uvjeren sam da će biti za svakoga ponešto.

Eto, toliko za prvi post, želim svom blogu dobrodošlicu u oniline svijet, a svima vam dobrodošlicu na svoj blog. Kontakt podatke imate u sekciji “O meni”, pa se slobodno javite. Također, možete me kontaktirati i putem LinkedIn profila.